sâmbătă, 11 decembrie 2010

Winter landscape





Mie imi plac pozele astea la nebunie. Poate si pentru ca anotimpul meu preferat este iarna, dar pozele mi se par absolut senzationale. Toate pozele sunt facute in zona Recea Cristur, in Ardeal, langa Cluj. Unele sunt facute chiar in comuna Recea Cristur. Enjoy!
Hello guys! in primul rand vreau sa imi cer scuze pentru faptul ca nu am postat ieri. Nu stiu daca voi reusi nici azi sa postez, dar maine promit ca vin cu niste poze noi, facute azi si ieri. Niste peisaje de iarna superbe. Scuze inca odata si poate azi, daca nu sigur maine postez poze noi. Sa aveti o zi buna in continuare si un weekend placut. Bye!

miercuri, 8 decembrie 2010

"Butterflici"

Timisoara-@ home
Apropo de titlu, voi stiti ce inseamna "butterflici"? Hai sa va zic eu. Inseamna "fluturici". :)) e si un banc cu "butterflici".

marți, 7 decembrie 2010

ArtOfPhoto

 Hello! Revin cu un anunt de ultima ora. Breaking news! :)) Dupa aprozimativ jumatate de secol, am reusit si eu(noi) sa lansam site'ul ArtOfPhoto. Cand spun noi, ma refer mla mine, Raul (un fost coleg si bun prieten), Anda(o prietena buna din Loga cu un an mai mare decat mine) si Buga ("web designer'ul" nostru). Site'ul se adreseaza tuturor pasionatilor si celor interesati de fotografie, dar nu numai. Va rog sa ne spuneti parerile si sugestiile voastra. Va multumesc tuturor pentru interes. Eu voi continua sa postez si pe blog. Enjoy! Si o zi buna tuturor! C'ya!

Iguana narcisista

Tenerife-Loro Parque

luni, 6 decembrie 2010

Skyline

Nu ma intrebati unde e poza facuta :)) n'am nici cea mai mica idee. stiu ca e facuta pe drumul Tenerife-Londra din avion. Mie imi place foarte mult si mi se pare tare interesanta poza asta. Enjoy!